ARGENTINSKI REPREZENTATIVAC

Svjetskog prvaka istražuju zbog optužbi za silovanje. Sud ga poslao na psihološko testiranje

Foto: Sam Navarro/REUTERS
Svjetskog prvaka istražuju zbog optužbi za silovanje. Sud ga poslao na psihološko testiranje
18.09.2024.
u 09:10
Odvjetnica djevojke je pak izjavila kako njezina klijentica "ima mutne slike onoga što se dogodilo jer je bila jako drogirana tog dana". Tužiteljica je na sudu kazala kako je primila prijetnje smrću u kojima ju se upozorava da ne miješa igrača u ovaj slučaj
Pogledaj originalni članak

Svjetski prvak s nogometnom reprezentacijom Argentine Gonzalo Montiel (27) podvrgnut je psihološkoj procjeni koju je naložio sud u sklopu istrage o navodnom silovanju. Bivša partnerica 27-godišnjeg argentinskog braniča, trenutačno člana Seville, tvrdi kako su je Montiel i njegovi prjatelji drogirali i silovali u Argentini 31. prosinca 2019.

U vrijeme navodnih događaja Montiel je igrao za River Plate. Slučaj je tek u fazi istrage, a tužiteljstvo će odlučiti hoće li ili neće pokrenuti postupak. Gonzalo Montiel ponovno je pozvan u petak na dodatno vještačenje. Igračeva obrana je u priopćenju objavila kako su "predočeni uvjerljivi dokazi koji pokazuju odsutnost Montielove umiješanosti u djela za koja je optužen".

Odvjetnica djevojke je pak izjavila kako njezina klijentica "ima mutne slike onoga što se dogodilo jer je bila jako drogirana tog dana". Tužiteljica je na sudu kazala kako je primila prijetnje smrću u kojima ju se upozorava da ne miješa igrača u ovaj slučaj.

Montiel je za reprezentaciju Argentine upisao 33 nastupa, a u finalu SP-a 2022. u Katru je realizirao odlučujući jedanaesterac za pobjedu "Gauča" protiv Francuske. Bio je i član argentinske vrste koja je osvojila Copa America 2021. i 2024. godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.