Otkrio ravnatelj SKB Mostar

Tko je doveo Luku Modrića u Mostar

Tko je doveo Luku Modrića u Mostar
02.10.2024.
u 19:47
Mamić je rekao ima jedan mali Modrić kaže fantastičan je, ali nema života
Pogledaj originalni članak

Ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru, koji se također okušavao u loptanju, otkrio je za podcast Vrisak kako je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena Luka Modrić stigao u Zrinjski iz Mostara. 

- Tamo jedne davne godine Luka Modrić je bio u malom pogonu Dinama i ja sam bio s tadašnjim premijerom Mirom Ćorićem u Dinamu. On je tražio Džidića da se vrati jer su imali kriznu situaciju u obrani. I Zdravko Mamić je rekao: imamo ovdje neke dečke povedite ih. Pitao je Miro tko je u pitanju, a Mamić je rekao ima jedan mali Modrić kaže fantastičan je, ali nema života. Kaže Miro šta će mi, ja ga tuknem nogom u koljeno ... Ali poslije kaže Miro - Ajde daj mi ga. I tako je Modrić došao u Mostar. Pitao me Miro kako znaš za Luku. rekao sam da ne znam, ali sam ga vidio. Turnir u Širokom Gojka Šuška i Dinamo je poslao, naravno, četvrtu ekipu. I taj mali Modrić je bio ispred mene. Kako ja volim nogomet i malo sam igrao. Nisam bio neki dobar, ali sam volio igrati i kako on krene lijevo, obje ekipe lijevo, desno ... opet isto. Sve se vrti oko njega i oko njega ide sve. I tako je došao u Zrinjski.

Modrić je ljetos izazvao euforiju u gradu na Neretvi kada je nazočio promociji dokumentarnoga filma o 120-godišnjoj povijesti Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog, te je posjetio stadion ovog najuspješnijeg bosanskohercegovačkog nogometnog kluba na kojemu je napravio prve korake u seniorskom nogometu u sezoni 2003./04. kada je stigao na posudbu iz  Dinama. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.