Stanje legendarnog prvaka Formule 1

Tužna priča Michaela Schumachera. Otkriveno na koji način komunicira s obitelji, s kim i kako

Foto: John Marsh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Tužna priča Michaela Schumachera. Otkriveno na koji način komunicira s obitelji, s kim i kako
01.10.2024.
u 15:38
Pogledaj originalni članak

Michael Schumacher više ne može govoriti nakon nesreće 2013. godine, ali sada komunicira pomoću očiju, prema najnovijim informacijama. Pristup njegovom domu imaju samo tri osobe, a obitelj se navodno preselila u Španjolsku, gdje je supruga Corinna osigurala specijaliziranu njegu. Obitelj još uvijek drži njegovo stanje u strogoj privatnosti, tako da ove informacije nisu službeno potvrđene.

Prema dostupnim informacijama, Michael Schumacher nije bio prisutan na vjenčanju svoje kćeri Gine, koja se udala krajem prošlog mjeseca. Njegovo zdravstveno stanje nakon nesreće i dalje ograničava njegove mogućnosti kretanja i sudjelovanja u obiteljskim događanjima.

Podsjetimo, Michael Schumacher je jedan od najuspješnijih vozača u povijesti Formule 1, poznat po osvajanju sedam svjetskih naslova – dva s Benettonom (1994., 1995.) i pet s Ferrarijem (2000.-2004.). Poznat po iznimnim vozačkim vještinama, strategiji i nevjerojatnoj sposobnosti prilagodbe, Schumacher je drastično unaprijedio Ferrari tim nakon što se pridružio 1996. godine, prekidajući njihovu dugu seriju bez naslova. Tijekom svoje karijere ostvario je 91 pobjedu u utrkama, što je godinama bio rekord. Schumacher je također bio poznat po svojoj neumoljivoj radnoj etici i tehničkoj sposobnosti u razvoju automobila.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.