MOGAO BI BITI HIT

U Dinamo stiže supertalentirani mladić (20), doznali smo odštetu i koliko će ga plaćati

U Dinamo stiže supertalentirani mladić (20), doznali smo odštetu i koliko će ga plaćati
06.07.2024.
u 18:04
Iz Maksimira su poslali ponudu njegovu klubu Deportivo Cali, ukupno bi trebao biti jeftiniji od Marina Šotičeka
Pogledaj originalni članak

Nakon što su plavi doveli stopera Raula Torrentea i dalje pojačanja traže na inozemnom tržištu. U potrazi su za desnim krilom, željeli su dovesti Marina Šotičeka iz Lokomotive, ali mlado desno krilo plavih nije pristalo na ponuđene mu uvjete, no sad su novo ime izgleda pronašli u Kolumbiji. Nekoliko se dana spominje dolazak kolumbijskog mladog igrača, a sada je isplivalo i ime, riječ je o Juanu Córdobi, 20-godišnjem desnom krilu kluba Deportivo Cali. Koliko znamo, imao je ponude iz Grčke te američkog MLS-a, ali njegov menadžer ne želi ga odvesti u klub u kojem ne razvijaju igrače pa bi mogao uskoro stići u Dinamo.

Odšteta milijun eura

Naravno, ako kolumbijski klub prihvati ponudu koju je Dinamo poslao, odšteta bi mogla biti oko milijun eura, a sam igrač ne bi bio skup, bio bi plaćen u rangu onoga što je Šotiček odbio, deset tisuća eura u startu, podizanje plaće za svakih nekoliko nastupa za prvu momčad te dobre bonuse.
Juan Córdoba rođen je u Medellínu, za nekoliko dana napunit će 21 godinu, bio je reprezentativac do 20 godina, za tu je vrstu Kolumbije odigrao sedam utakmica i postigao jedan pogodak. U posljednjoj sezoni odigrao je svih 19 utakmice prvog dijela prvenstva i postigao šest pogodaka te upisao dvije asistencije.

Pozicija - desno krilo

Za svoj trenutačni klub odigrao je 42 utakmice, brz je, visok 170 centimetara i primarna pozicija mu je desno krilo, iako je igrao i na lijevom, Ugovor s Deportivo Calijem ima još godinu dana pa je objektivno očekivati da će se Dinamo i njegov klub dogovoriti oko odštete, da će prihvatiti tih milijun eura koliko su plavi ponudili i da će Córdoba što prije doletjeti u Zagreb i početi s pripremama s plavima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.