Vatreni i omiljeni dinamovac s ocem kopao kanale i cijepao drva

Foto: Pixsell
Vatreni i omiljeni dinamovac s ocem kopao kanale i cijepao drva
13.06.2024.
u 11:29
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec mogao bi biti tajno oružje Hrvatske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoij. Sjajni Vatreni već dugo nastupa u dobroj formi, a svi navijači očekuju kako će igre iz nizozemske Eredivisie prenijeti i na terene u Njemačkoj jer ga Zlatko Dalić vidi kao važnu kariku. Krenuo je u Lokomotivi, nastavio u Dinamo pa ostvario transfer karijere u Feyenoordu. Svi se sjećaju kada je pustio je suzu na odlasku s Maksimira...

Ivanušec je odrastao u malome mjestu u blizini Novog Marofa. Kao mladić je s ocem građevinarom kopao kanale, cijepao drva i obavljao mnoge slične poslove. Danas je postao nogometna zvijezda koja je osvojila srebrnu medalju u Ligi nacija i pokušat će doći do europskog naslova.

- Zeleno, mirno, lijepo za život, imaš svoj mir. Crkva, dvorana, dućan, ljekarna i vrtić. Tu sam bio ministrant. To je bila želja bake Katarine i ona je tome kumovala da budemo ministranti - otkrio je u popularnoj emisiji HRT-a Knjaz kod Vatrenih.

Luka je u vezi s Tiom Vugrinec, kćerkom legendarnog Davora Vugrineca, ikone HNL-a i bivšeg reprezentativca. Luka i Tia žive u Rotterdamu.

- Upoznali smo se još dok smo bili klinci, kad smo išli na Sportske igre mladih u Split. Kroz srednju smo se isto znali družiti. Taj je kontakt nestao na četiri, pet godina i ponovno smo se sreli u Zagrebu dok je ona bila na studiju, a ja igrao u Lokomotivi. Dogovorili smo se za kavu i tad je opet sve krenulo - rekao je Luka.

Isto tako, nedavno je završio sportski menadžment koji bi mu mogao dobro pomoći nakon što jednom završi karijeru.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.