NEVJEROJATAN POGODAK

VIDEO Kakva ljepotica! Pogledajte fantastičan gol Joška Gvardiola, vratar nije mogao ništa

Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
20.10.2024.
u 18:58
Joško Gvardiol otkako je došao u momčad Pepa Guardiole, a osobito od drugog dijela prošle sezone, redefinira ulogu obrambenog igrača i stvara model koji plijeni pozornost svih obožavatelja nogometa
Pogledaj originalni članak

Wolverhampton je u osmome kolu engleske Premier lige ugostio aktualne prvake Manchester City, u čijem dresu igraju dvojica hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić. "Građani" nisu idealno ušli u utakmicu te je domaća momčad povela golom Jørgena Stranda Larsena u 7. minuti susreta. Međutim, tada je u spas svoje ekipe ponovo došao fantastični Joško Gvardiol.

Najskuplji branič svijeta iz utakmice u utakmicu potvrđuje svoju svjetsku klasu i da je doista igrač koji redefinira igru. Napravio je to i u 33. minuti današnjeg susreta zabivši pogodak u kakvog priželjkuju najbolji svjetski napadači. Došavši na 20-ak metara od protivničkog gola, uspio se namjestiti za udarac na desnu nogu te precizno pogoditi za izjednačenje. Snimku pogotka možete pogledati OVDJE. Utakmica je završila pobjedom Cityja golom Johna Stonesa u 95. minuti.

Gvardiol od kada je došao u momčad Pepa Guardiole, a osobito od drugog dijela prošle sezone, u potpunosti mijenja značenje uloge obrambenog igrača i stvara model koji plijeni pozornost svih obožavatelja nogometa. Uz spašavanje svoje momčadi u defenzivnom dijelu, loptama nerijetko puni mreže suparnika i predstavlja neizmjernu opasnost s kojom se njihovi igrači moraju suočiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.