GOLEMA RAZLIKA

Wayne Rooney danas izgleda neprepoznatljivo. Navijači su šokirani onim što su vidjeli

Wayne Rooney danas izgleda neprepoznatljivo. Navijači su šokirani onim što su vidjeli
01.10.2024.
u 15:48
Bivši engleski reprezentativac dobio je podosta kila viška i sijedu kosu te uopće ne izgleda kao čovjek koji još nije navršio ni 40, za razliku od njegova vršnjaka Cristiana Ronalda koji izgleda i mlađe od svojih 39
Pogledaj originalni članak

Legendarni Wayne Rooney vjerojatno je najneprepoznatljiviji bivši nogometaš na svijetu. Legenda Manchester Uniteda i engleske reprezentacije te igrač koji je nekad bio strah i trepet europskog i svjetskog nogometa danas izgleda mnogo starije od svojih stvarnih 38 godina.

Rooney i danas ima magiju u nogama. U nedavnoj prijateljskoj utakmici legendi Manchester Uniteda protiv legendi Celtica (1-1) zabio je prekrasan gol iz slobodnog udarca, ali bez obzira na to – izgled ne vara. Bivši engleski reprezentativac nakon završetka igračke karijere potpuno se zapustio. Dobio je podosta kila viška i sijedu kosu te uopće ne izgleda kao čovjek koji još nije navršio ni 40.

Za usporedbu, njegov vršnjak i bivši suigrač iz Manchestera Cristiano Ronaldo potpuna je suprotnost. Jedan od najvećih i dalje rešeta mreže, uz to i svakodnevno vježba u teretani te se zdravo hrani. Poznato je da je Portugalac imao teško djetinjstvo i praktički preživljavao do odlaska u školu Sportinga, pa se danas trudi izgledati najbolje što može.

Rooney je danas trener drugoligaša Plymoutha na čijoj će klupi biti i večeras. Plymouth je trenutačno 16. u ligi, a večeras će igrati u gostima protiv prošlosezonskog prvoligaša Burnleyja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.