Suicid

Student medicine se objesio zbog ljubavnih jada!

Foto: VL FOTO
Student medicine se objesio zbog ljubavnih jada!
21.12.2011.
u 10:02
Student medicine iza sebe nije ostavio nikakvo oproštajno pismo o motivima svog čina
Pogledaj originalni članak

Slaviša Raca (19) iz naselja Debeljaci kod Banje Luke, student medicine, objesio se preksinoć u potkrovlju svoga roditeljskog doma. Pronašla ga je njegova majka Veselka, koja se s kćeri popela u potkrovlje. Odmah je pozvala liječnike i policiju, ali mu nije bilo spasa. Student iza sebe nije ostavio oproštajno pismo, niti bilo što drugo što bi moglo objasniti motiv ovog očajnog čina, kao i okolnosti koje su dovele do njega. Tek se pretpostavlja da su u pitanju ljubavni jadi.

- Postoje neke naznake da je on još prije nekoliko mjeseci pisao neku oproštajnu poruku, ali ona nije nađena. Također, utvrđeno je da se on nedavno posvađao sa svojom djevojkom, što mu je teško palo. Nije bilo tragova nasilja pa je slučaj zaključen kao suicid - neslužbeno kažu iz CJS-a. Članovi obitelji Raca jučer nisu bili raspoloženi govoriti o motivima ovog tragičnog događaja. Slavišina majka Veselka, skrhana boli, kratko je poručila:

- Ne dao Bog nikome!

I rođaci su ostali zatečeni.

- Zašto je to učinio, nitko od nas ne zna. Tu je tajnu odnio sa sobom u grob. Nitko od nas nije uočavao bilo kakve promjene koje bi ukazivale da će dići ruku na sebe. - zaključuju Racini uplakani rođaci. Dodali su da je nesretni Slaviša bio na drugoj godini medicinskog fakulteta te da ga svi znaju kao uzornog mladića.

Nevjericu jučer nisu krili ni susjedi.

- Znamo ga kao veselog mladića, koji nije bio sklon incidentima i zato smo šokirani ovom tragedijom. Otac mu je umro dok je još bio dijete. Živio je s majkom i dvjema sestrama, a ovo je užasna tragedija za tu obitelj. Žao mi je - kazala je mještanka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.