TRAGEDIJA U TEKSASU

Beba od 9 mjeseci preminula u SAD-u: Baka ga ostavila u užarenom autu skoro 8 sati

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Beba od 9 mjeseci preminula u SAD-u: Baka ga ostavila u užarenom autu skoro 8 sati
22.08.2024.
u 20:37
Pogledaj originalni članak

Dijete staro devet mjeseci preminulo je u SAD-u nakon što ga je baka ostavila u užarenom automobilu gotovo osam sati. Tragediju koja se dogodila u Beevilleu u Teksasu ove srijede trenutno istražuje policija, navodeći kako su smrt djeteta najvjerojatnije uzrokovale visoke temperature u automobilu. 

- Prvi rezultati istrage pokazuju kako je baka dijete ostavila na stražnjem sjedalu svog automobila još oko 8.30 sati ujutro. Dijete je baka pronašla oko 16 sati toga dana u besvjesnom stanju - navela je policija, prenosi ABC News. Policija ovaj slučaj tretira kao kazneno djelo ubojstva. 

- Policiji Beevillea pomažu teksaški rendžeri Odjela za javnu sigurnost. U ovom trenutku nisu podignute optužnice u vezi s ovim slučajem, ali se očekuje kako će takve biti podignute - dodali su iz policije. 

Inače, samo ove godine u SAD-u je zabilježeno najmanje 25 slučajeva smrti djece, nakon što su bila ostavljena u automobilima na visokim temperaturama. Teksas je savezna država koja ima najviše zabilježenih smrtnih slučajeva od 1990. do prošle godine, njih ukupno 156. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.