Američka pop megazvijezda

Taylor Swift podržala Kamalu Harris nakon debate s Trumpom

Foto: Reuters
Taylor Swift podržala Kamalu Harris nakon debate s Trumpom
11.09.2024.
u 09:20
"Glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024. Glasam za @kamalaharris jer se ona bori za prava i stvari za koje vjerujem da trebaju ratnika da ih brani", rekla je Swift
Pogledaj originalni članak

Američka pop megazvijezda Taylor Swift podržala je demokratsku potpredsjednicu Kamalu Harris nakon predsjedničke televizijske debate između Harris i republikanskog bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

Swift je u objavi na Instagramu rekla da će glasati za potpredsjednicu SAD-a na američkim izborima 5. studenoga za koje ankete pokazuju da će biti vrlo neizvjesni.

Objava Taylor Swift uključila je sliku pjevačice s mačkom, a njezina je izjava potpisana kao "ljubiteljica mačaka bez djece", u očitoj aluziji na primjedbe koje je prethodno iznio Trumpov kandidat za potpredsjednika JD Vance. Vance je ranije u jednom intervjuu vodeće demokrate opisao kao "gomilu ljubiteljica mačaka bez djece".

"Glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024. Glasam za @kamalaharris jer se ona bori za prava i stvari za koje vjerujem da trebaju ratnika da ih brani", rekla je Swift u svojoj objavi. 

Kamala Harris ima veliku potporu u industriji zabave. Podržali su je mnogi holivudski glumci, producenti i redatelji, rekavši da vide Harris, koja je rođena u Kaliforniji, kao svog kandidata.

U kolovozu je Trump objavio lažnu sliku na društvenim mrežama na kojoj Swift traži od ljudi da glasaju za njega na izborima u studenom.

Swift je to spomenula u svojoj objavi kasno u utorak, rekavši da je Trumpov potez "doista dočarao moje strahove oko umjetne inteligencije i opasnosti od širenja dezinformacija". Dodala je: "To me je dovelo do zaključka da moram biti vrlo transparentna u pogledu svojih stvarnih planova za ove izbore kao glasača."

Kandidat Kamale Harris za potpredsjednika Tim Walz bio je u eteru na MSNBC-u kada je najavljena podrška Taylor Swift. "Pokrenite stvari", rekao je Walz u apelu za "Swifties" na MSNBC-u kada su ga upitali o njezinoj podršci. "Nevjerojatno sam zahvalan", rekao je.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.