TALIJAN ŠOKIRAO PRIZNANJEM

VIDEO Zbog onog što je rekao na TV-u prijeti mu dugotrajna kazna zatvora: 'Ne znam zašto sam to napravio'

Foto: Xscreenshot
VIDEO Zbog onog što je rekao na TV-u prijeti mu dugotrajna kazna zatvora: 'Ne znam zašto sam to napravio'
25.09.2024.
u 15:33
Muškarac (50) priznao je u prijenosu uživo na televiziji da je ubio svoju majku dok je razgovarao s novinarom ispred svog doma.
Pogledaj originalni članak

Lorenzo Carbone priznao je da je zadavio svoju majku nakon što ga je novinar zatekao ispred njegove kuće u Spezzano di Fioranu, u sjevernoj talijanskoj pokrajini Modena. Muškarac je briznuo u plač dok je priznao svoj zločin tijekom intervjua uživo s novinarom Fabiom Giuffridom, koji radi za talijanski TV program Pomeriggio 5. Policija je zatim pozvana, a Carbone je uhićen i odveden u pritvor. Njegovu majku Lorettu Levrini (80), u nedjelju poslijepodne mrtvu je u njezinu krevetu pronašla njezina kći. Prema lokalnim medijima, Carbone je bio u suzama tijekom intervjua. "Nisam to više mogao podnijeti, nisam se mogao nositi s njom", rekao je, prema izvještajima. "Ne znam zašto sam to učinio."

Carbone je izjavio da je koristio čipku kako bi izvršio ubojstvo, nakon što je pokušao različite metode. Carbone je odmah postao osumnjičenik i pokrenuta je potraga, u kojoj su sudjelovali vatrogasci i korišteni dronovi, kako bi ga pronašli. Vratio se kući 24 sata kasnije, što je, prema riječima novinara, pokazivalo spremnost na predaju, izvještava La Repubblica.

Giuffrida je opisao trenutak kada je vidio Carbonea kako prilazi svojoj kući i rekao: "Nikad nisam mislio da ću se naći pred navodnim ubojicom. "U jednom trenutku primijetio sam muškarca koji se približavao ulazu, znojio se, bio je u stanju konfuzije." Novinar ga je upitao tko je on, na što je Carbone odgovorio: "To sam ja". Carboneova majka trebala bi biti podvrgnuta obdukciji u sljedećih nekoliko dana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.