Upućuju se na liječenje u Mostar

Apel s Transfuziologije SKB-a: Darujte krv unesrećenima u Jablanici i Konjicu

Foto: PVP VATROGASCI MOSTAR/FACEBOOK
Apel s Transfuziologije SKB-a: Darujte krv unesrećenima u Jablanici i Konjicu
04.10.2024.
u 14:02
Istaknuli su kako će Transfuzijski centar za sve koji na ovaj način žele pomoći unesrećenima biti otvoren i sutra (subota, 5. listopada),  i to već od 7.30
Pogledaj originalni članak

Transfuzijski centar Sveučilišne kliničke bolnice Mostar zbog novonastale situacije u Konjicu i Jablanici poziva darivatelje svih krvnih grupa, koji su to u mogućnosti, da se odmah jave u Transfuzijski centar SKB-a Mostar i daruju krv. Istaknuli su kako će Transfuzijski centar za sve koji na ovaj način žele pomoći unesrećenima biti otvoren i sutra (subota, 5. listopada),  i to već od 7.30. Darivanje krvi jedan je od najplemenitijih činova kojima pojedinci mogu pridonijeti svojoj zajednici i jedna je od rijetkih gesta koja može imati tako izravan utjecaj na spašavanje života.

Foto: SKB Mostar
Apel za darivanje krvi

Podsjetimo, poplave i klizišta nastala uslijed nevremena koje je tijekom noći i jutra zahvatilo BiH stradao je veći broj stanovnika Jablanice i Konjica. Svi oni upućuju se na liječenje u bolnice u Mostaru. Prema informacijama Vlade HNŽ-a, nažalost, bilježi se i veći broj nestalih i smrtno stradalih osoba.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.