ZADRŽALI JE NA GRANICI

Brnabić: Policija je Severinu ispitivala o litiju i Srebrenici. Neću moći spavati zato što neće u Srbiju

Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS
Brnabić: Policija je Severinu ispitivala o litiju i Srebrenici. Neću moći spavati zato što neće u Srbiju
29.08.2024.
u 15:16
Predsjednica parlamenta je rekla i da je sramota za srpsku opoziciju da su podršku uputili Severini i navela da hrvatska vlada ranije nije dozvolila ulazak Aleksandru Vučiću, kao predsjedniku Srbije ili kao privatnoj osobi, da posjeti Jasenovac.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da su Severinu Vučković srpski policajci zadržali na srpsko-hrvatskoj granici prošle nedjelje da bi je "ispitivali o litiju" i o njenom stavu o "genocidu u Srebrenici". Ona je za Pink televiziju rekla da su srpski policajci htjeli čudi 'što Severina ima kazati o tom pitanju'. Severina je na granici bila zadržana više sati nakon čega joj je odobren ulazak u Srbiju, no ona je odlučila vratiti se u Hrvatsku te je poručila da tamo neće ići sve dok je na vlasti Aleksandar Vučić.

- Jako mi je žao što Severina neće doći u Srbiju, što bi ona rekla ‘dok je diktator Aleksandar Vučić na vlasti’, neću moći spavati, kazala je Brnabić, prenosi N1.

Predsjednica parlamenta je rekla i da je sramota za srpsku opoziciju da su podršku uputili Severini i navela da hrvatska vlada ranije nije dozvolila ulazak Aleksandru Vučiću, kao predsjedniku Srbije ili kao privatnoj osobi, da posjeti Jasenovac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.