Ekskluzivno, potvdila ministrica Andrijana Katić

Ponovno otvoren promet M-17 kroz Jablanicu tijekom cijelog dana

Ponovno otvoren promet M-17 kroz Jablanicu tijekom cijelog dana
16.10.2024.
u 14:34
Prometovanje magistralnom cestom M17 na potezu od Jablanice do lokacije Komadinovo vrelo odvijat će se uz mjestimična ograničenja i  prometnu signalizaciju
Pogledaj originalni članak

Prometovanje magistralom M-17 kod Jablanice od danas je ponovno omogućeno tijekom cijeloga dana, doznaje Večernji list. Odluku o tome donio je Federalni Stožer Civilne zaštite na izvanrednoj telefonskoj sjednici održanoj prije podne, potvrdila je ministrica prometa i veza Federacije BiH Andrijana Katić. Prije toga je doneseno rješenje o ponovnoj uspostavi prometa koja je stupila na snagu odlukom Stožera. S obzirom da je okončana potraga za osobama nestalim u prirodnoj nesreći u Donjoj Jablanici kao i da je upravitelj magistralne ceste osigurao uvjete za odvijanje prometa, Ministarstvo je na prijedlog JP Ceste FBiH donijelo spomenuto Rješenje.

Prometovanje magistralnom cestom M17 na potezu od Jablanice do lokacije Komadinovo vrelo odvijat će se uz mjestimična ograničenja i  prometnu signalizaciju. Prometovanje tom magistralnom prometnicom koja je žila kucavica BiH bilo je ograničeno na razdoblje između 19.00 i 07.00 sati, dok je tijekom dana bilo onemogućen prolazak drugim vozilima osim hitnih službi. Potpuna obustava prometa nastupila je nakon poplava i odrona početkom listopada. U međuvremenu je prometnica sanirana. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.