Turizam za mir i razvoj

Čestitka Grada Mostara povodom Svjetskog dana turizma

Čestitka Grada Mostara povodom Svjetskog dana turizma
26.09.2024.
u 16:57
"Putovanja nas povezuju, otvaraju nova vrata i obogaćuju našu svakodnevicu te ujedinjuju u različitosti.
Pogledaj originalni članak

Grad Mostar uputio je prigodnu čestitku povodom Svjetskog dana turizma koji se obilježava 27. rujna, naglašavajući kako je to dan "kada slavimo ljepotu putovanja, raznolikost kultura i prilike koje nam turizam donosi". Ovogodišnje geslo je "Turizam za mir i razvoj" s naglaskom na važnost turizma kao sredstva za izgradnju mira i razumijevanja među narodima.

"Putovanja nas povezuju, otvaraju nova vrata i obogaćuju našu svakodnevicu te ujedinjuju u različitosti. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kulturi, povijesnim znamenitostima i prirodnim ljepotama Mostar postaje sve atraktivnija turistička destinacija čemu svjedoči rekordan broj posjetitelja u ovoj turističkoj sezoni koja još uvijek traje, a obilježili su je brojni kulturni i zabavni sadržaji i manifestacije.

Neka nas ovaj dan inspirira da istražujemo, učimo i dijelimo svoja iskustva jer svaki putnik donosi svoju priču, a svaka destinacija ima svoj jedinstveni šarm. Tim povodom Grad Mostar svima koji su dio ove prelijepe priče čestita Svjetski dan turizma", navodi se u čestitki.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.