Čović na tribini OO HDZ BiH Jablanica: Zajedništvo za napredak Jablanice

22.09.2024.
u 17:07
Pogledaj originalni članak

U organizaciji OO HDZ BiH Jablanica danas je održana tribina na kojoj su članovi i simpatizeri razgovarali o predstojećim Lokalnim izborima, koji će se održati 6. listopada, kao i o važnim projektima za općinu Jablanica.


Predsjednik OO HDZ BiH Jablanica Ivan Rogić, dočekao je predsjednika Hrvatske demokratske zajednice BiH dr. Dragana Čovića i izaslanstvo te u svom govoru istaknuo ključne točke programa koje HDZ BiH nudi svim žiteljima općine, s posebnim naglaskom na
ravnopravnost hrvatskog naroda i poboljšanje kvalitete života u Jablanici. 


Predsjednik Čović naglasio je važnost lokalne samouprave u jačanju pozicije Hrvata u BiH, ističući potrebu za daljnjim zajedničkim radom na izgradnji boljeg društva kroz ključne projekte koji će unaprijediti općinu Jablanica i osigurati stabilnu budućnost. Posebna je pažnja posvećena podršci nositelju liste za Općinsko vijeće Bruni Šitumu, kao i svim kandidatima HDZ-a BiH na predstojećim Lokalnim izborima.


Tijekom svog govora, predsjednik Čović je istaknuo: "Oni koji su dali svoj život za svoj dom, za svoj narod i domovinu, nisu ga uzalud dali ako mi ovo čuvamo. Mobilizirani smo oko osnovnih ideja – služiti svom narodu na svakoj razini vlasti, a kada imate ovu snagu i
potencijal, sve možemo realizirati. Uz sve ono što ste vi prošli zadnjih tridesetak godina, od patnji kroz Domovinski rat, mnogi sada nisu među nama. Mi moramo nastaviti dalje i izboriti se da se vrednuje sve što je hrvatsko, u svakom dijelu ovog Jablaničkog kraja."


Uz predsjednika Čovića, tribini su nazočili i dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović, član Predsjedništva HDZ-a BiH Vedran Škobić, predsjedatelj Doma naroda Parlamenta FBiH Tomislav Martinović, federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić, predsjednica Vlade HNŽ Marija Buhač te predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ Ludvig Letica.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.