Čović u Bosanskom Brodu: Podrška za ključne političke i razvojne ciljeve

21.09.2024.
u 18:21
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, danas je održao radni sastanak s članovima Regionalnog odbora HDZ BiH Posavina. Domaćin sastanka bio je predsjednik RO HDZ BiH Posavina i član Predsjedništva HDZ-a BiH, Josip Jerković.

Na sastanku su se obratili predsjednici općinskih i gradskih odbora s područja RO Posavina, koji su iznijeli svoja viđenja o aktualnim političkim temama te pripremama za predstojeće Lokalne izbore, koji će se održati 6. listopada. 

Predsjednik Čović istaknuo je potrebu za koordinacijom i suradnjom unutar stranačkih struktura kako bi se osigurao što bolji rezultat na predstojećim izborima, te je pružio podršku kandidatima HDZ-a BiH za načelnike i gradonačelnike općina i gradova u Posavini.
Također, naglasio je da je jedinstvo i zajednička vizija ključna snaga koja će omogućiti hrvatskom narodu da trajno osigura svoju ravnopravnost kao jednog od tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini: „Ono što želim naglasiti jest da je naše zajedništvo najvažnije. Samo kroz zajednički rad, potporu i koordinaciju, kako na lokalnoj tako i na razini BiH, možemo osigurati stabilnost i napredak za naš narod. Bez obzira na izazove, siguran sam da ćemo kroz suradnju s izvršnim i zakonodavnim vlastima uspjeti ostvariti sve ključne ciljeve.”


Nazočnima se obratila i dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović, koja je u svom obraćanju istaknula važnost optimizma i zajedništva unutar stranačkih struktura: „Sretna sam što danas s vaših lica i iz vaših izjava vidim optimizam. Ne samo optimizam, nego i to što imate vrlo realan plan. Neizmjerno sam sretna što se okupljate u Regionalnom odboru HDZ-a BiH Posavina, što promišljate politiku i živite zajedništvo hrvatskog naroda. Bez obzira koliko nas je ovdje, moramo imati svoj identitet i razmišljati o tome kako nam može biti bolje,” poručila je dopredsjednica Filipović.


Uz predsjednika Čovića i dopredsjednicu Filipović, sastanku je nazočio i dopredsjednik HDZ- a BiH Davor Pranjić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.