Ovih dana društvenim mrežama proširio se video koji otkriva mnogima nepoznatu metodu pripreme pire krumpira. Autorica videa, Jourdyn 'Jeaux' Parks otkriva kako nije riječ o nekoj novoj, izmišljenoj metodi jer ga je ovako pripremala njezina baka. Jourdyn, koja ovu metodu pripreme poznaje od malih nogu, nije mogla vjerovati da ljudi krumpir za pire kuhaju samo u vodi.
Prvo uzme krumpire, opere ih i ne guli već ih samo premaže uljem avokada. Zatim ih stavi u lonac u koji je prethodno dodala vodu, morsku sol i sastojak koji cijeli recept čini posebnim - pileći ili goveđi temeljac - ovisno o mesu koje će poslužiti uz pire. Temeljac će pojačati okus, a pire će biti puno kremastiji, kako tvrdi. Kada su krumpiri skuhani, dodaje maslac i mlijeko i napravi pire.
NOVIJA METODA PRIPREME
Dodajte ovaj jedan sastojak u pire krumpir i okus će ispasti savršen
Osim što će okus biti odličan, i tekstura će biti znatno bolja nego kod tradicionalne pripreme.