Oko 60.000 francuskih navijača dočekalo je nogometne reprezentativce na pariškom trgu Concorde

Francuzi rekli da neće biti dočeka nogometaša. Pogledajte što su napravili

Francuzi rekli da neće biti dočeka nogometaša. Pogledajte što su napravili
20.12.2022.
u 12:57
Pogledaj originalni članak

Oko 60.000 francuskih navijača dočekalo je u ponedjeljak, kasnije navečer, nogometne reprezentativce na pariškom trgu Concorde, koji su se sa svjetskog prvenstva vratili s osvojenom srebrnom medaljom. 

Premda su čelni ljudi Francuskog nogometnog saveza tijekom ponedjeljka najavili kako neće biti svečanog dočeka, on se ipak dogodio unatoč bolnom porazu u finalu od Argentine, nakon jedanaesteraca.

 

Mnoštvo francuskih navijača okupilo se kako bi pozdravilo nogometaše koji su na posljednja dva svjetska prvenstva bili prvaci i doprvaci, a veliki delirij dogodio se kada su se izbornik Didier Deschamps i igrači pojavili na balkonu hotela Crillon.

Zavijorile su pritom brojne francuske zastave, skandiralo se reprezentaciji i pojedinim igračima, a po izlasku nogometaša na balkon uslijedili su i vatromet te kulisa ispunjena dimnim bombama.

“Imali smo brojne probleme prije samog turnira i tijekom prvenstva, ali smo unatoč tome ostali složni i prava momčad. Vjerujem da su to naši navijači prepoznali. Poraz u finalu i dalje boli, ali smo zato ovdje, s našim navijačima, došli po utjehu”, izjavio je po povratku u domovinu francuski vratar Hugo Lloris.

Izvor: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Izvor: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.