TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?

Gdje se nalazi Kineski zid? Pogledajte neslavan odgovor na ovo pitanje...

Gdje se nalazi Kineski zid? Pogledajte neslavan odgovor na ovo pitanje...
10.08.2018.
u 14:30
Na pitanje gdje se nalazi Kineski zid, natjecateljica je od ponuđenih odgovora Kina, Indija, Južna Koreja i Japan, prvo iskoristila jedan džoker pitaj publiku, nakon kojeg je iskoristila i drugi...
Pogledaj originalni članak

Tko želi biti milijunaš jedna je od najpoznatijih emisija ljubitelja kvizova. Natjecatelji moraju odgovoriti na postavljena pitanja, a imaju i tri džokera koja mogu iskoristiti ukoliko ne znaju odgovor. 

Prvih nekoliko pitanja obično su lagana i natjecatelji znaju odgovore, no znaju se dogoditi i neslavni nastupi pojedinih natjecatelja.

Jedan od poznatijih slučajeva bio je kada je natjecatelj na pitanje što se još uvijek ne kontrolira na tehničkom pregledu, odgovorio ispušni plinovi, iako je među ponuđenim odgovorima bio i čistoća pepeljare.

Jedna od takvih je i mlada 26-godišnja Su Ayhan koja se skroz osramotila na turskoj emisiji Tko želi biti milijunaš.

Na pitanje gdje se nalazi Kineski zid, natjecateljica je od ponuđenih odgovora Kina, Indija, Južna Koreja i Japan, prvo iskoristila jedan džoker pitaj publiku na koje je točno odgovorilo samo 51 posto publike, što je natjecateljicu još više zbunilo pa je odlučila iskoristiti i drugi džoker zovi i na sreću točno odgovorila na ovo 'teško' pitanje zahvaljujući svom prijatelju. 

 

 

U svoju obranu natjecateljica je kasnije izjavila da je mogla iskoristiti džoker gdje je htjela. Šteta, možda da ih nije tu iskoristila, nebi ispala već na sljedećem pitanju. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.