AKCIJA POMOĆI

HT Eronet prilagodio infrastrukturu te donirao kartice i uređaje stanovnicima nastradalih područja

HT Eronet prilagodio infrastrukturu te donirao kartice i uređaje stanovnicima nastradalih područja
07.10.2024.
u 11:40
HT Eronet priprema još neke aktivnosti kojima bi barem malo olakšali nastradalima
Pogledaj originalni članak

U akcije pomoći nastradalim područjima koja su prije nekoliko dana pogodili strašno nevrijeme i poplave uključio se i HT Eronet. Stanovnicima nastradalih područja HT Eronet je donirao i dostavio SIM kartice i uređaje, a primopredaja za područje konjičke općine obavljena je u Crvenom križu Konjic, priopćeno je iz ove kompanije. Također se promptno reagiralo te je sva infrastruktura HT Eroneta stavljena na raspolaganje pogođenim područjima, i u Hercegovini i središnjoj Bosni.

- Čim smo čuli za nesreću koja je pogodila stanovnike Jablanice, Konjica, Fojnice, Kiseljaka… odmah smo reagirali ondje gdje je bilo moguće. Odlučeno je da se HT Eronet odrekne svoga cjelokupnog prihoda od poziva na humanitarni broj 17039 i preusmjeri ga u svrhu pomoći nastradalima u poplavama koje su zadesile BiH. Također smo odmah pozvali sve naše djelatnike da se odazovu pozivu Transfuzijskog centra SKB-a Mostar i daruju krv. Nekoliko se naših djelatnika, među kojima i pripadnici HGSS-a, uključilo u pomoć na terenu - kazala je Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

Kako je dodala, HT Eronet priprema još neke aktivnosti kojima bi barem malo olakšali nastradalima i pružili potporu u ovim teškim trenucima. Uime Uprave i svih djelatnika HT Eroneta, izrazila je sućut obiteljima koje su ostale bez svojih najmilijih.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.