STRAVIČAN SLUČAJ

Isplivali mučni detalji ubojstva Danke Ilić: U optužnici na 70 strana opisano kako su je monstrumi ubili

Foto: Društvene mreže/MUP Srbije
Isplivali mučni detalji ubojstva Danke Ilić: U optužnici na 70 strana opisano kako su je monstrumi ubili
25.09.2024.
u 14:04
Optužnica protiv Dragijevića i Jankovića, radnika Vodovoda, napisana je na 70 stranica i temelji se na brojnim dokazima, uključujući GPS vještačenje njihova službenog vozila te nadzorne kamere.
Pogledaj originalni članak

U Srbiji je konačno podignuta optužnica za brutalno ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić, koju su 26. ožujka u Banjskoj Polji, sumnja se, ubili Dejan Dragijević i Srđan Janković. Slučaj se izdvaja kao jedan od najbizarnijih zločina u Srbiji posljednjih godina jer su osumnjičeni u početku priznali zločin, ali su kasnije više puta mijenjali svoje iskaze. Unatoč priznanju, tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Optužnica protiv Dragijevića i Jankovića, radnika Vodovoda, napisana je na 70 stranica i temelji se na brojnim dokazima, uključujući GPS vještačenje njihova službenog vozila te nadzorne kamere, piše  Telegraf.rs. Kamere su zabilježile njihovo vozilo ispred kuće u 13:53 sati, nekoliko minuta nakon što je mala Danka izašla iz dvorišta svoje obiteljske kuće. Prema optužnici, dvojica optuženih su se u tom trenutku kretala automobilom brzinom od 20 kilometara na sat i udarila djevojčicu desnim dijelom vozila.

Nakon što je pala ispred zadnjeg desnog kotača, Dejan Dragijević, koji je sjedio na mjestu suvozača, izišao je iz automobila, zadavio djevojčicu i bacio njezino tijelo u prtljažnik. Obojica su se zatim dogovorila da će tijelo baciti na obližnji deponij, gdje su prema dokazima ostali minutu i 41 sekundu. Dejanov otac, Radoslav Dragijević, također je optužen za neprijavljivanje kaznenog djela i pomaganje u zataškavanju ubojstva. On, međutim, negira bilo kakvu krivnju i tvrdi da djevojčica nije mrtva, već je prodana i navodno viđena u Düsseldorfu. I dalje inzistira da mu “ne mogu ništa” i da djevojčica nije ubijena.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.