posušje

Izgradnja Logističkog centra u PZ Osrdak

Izgradnja Logističkog centra u PZ Osrdak
18.11.2016.
u 11:00
Pogledaj originalni članak

U Općini Posušje ovih su dana potpisana dva ugovora u svrhu nastavka izgradnje Logističkog centra u poslovnoj zoni Osrdak.

Temeljem njih uskoro će se izvoditi elektroinstalacijski radovi na objektu, a istodobno i strojni radovi. Za realizaciju radova zadužena je tvrtka Vodič i SOR Central. Ukupna vrijednost radova po ugovoru za izvođenje je 77.000 konvertibilnih maraka.

Kada se okončaju svi planirani radovi, Logistički centar u Poslovnoj zoni Osrdak (Posušje - Široki - Mostar) će prvenstveno biti na raspolaganju lokalnim obrtnicima i malim poduzetnicima u cilju davanja potpore razvoju malog i srednjeg poduzetništva na području općine Posušje. Iz stručnih službi Općine naglašavaju kako će realizacija ovog važnog projekta pridonositi i povećanju privlačnosti industrijske zone Osrdak za poslovna ulaganja za domaće, ali i strane ulagače.

U Posušju je veliki broj nezaposlenih, posebice mladih, pa je i to iskorak da se otvori neko novo radno mjesto i tako započne smanjivati broj onih koji tragaju za poslom mnogo dalje od svoga kraja. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.