OBJAVIO FOTOGRAFIJU

Jakirović raspalio maštu navijača Dinama, razočarali su se kad su shvatili šta se krije iza objave

Jakirović raspalio maštu navijača Dinama, razočarali su se kad su shvatili šta se krije iza objave
28.02.2024.
u 15:54
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić je početkom tjedna boravio u Zagrebu, u koji je stigao samo dan nakon što je majstorskim golom u španskoj La Ligi donio pobjedu Real Madridu nad Sevillom.

Javnost u Hrvatskoj je nakon toga počela špekulirati o povratku Modrića u Dinamo, pošto mu naljeto ističe ugovor s Realom i postat će slobodan igrač.

Nakon svega je maštu navijača Dinama odlučio raspaliti i Sergej Jakirović, trener Modrih, koji je objavio fotografiju s Modrićem na svom Instagram profilu.

Tako je Jakirović podgrijao sumnje u povratak Modrića u klub u kojem je ponikao, ali ubrzo je otkriven stvarni razlog pojavljivanja slavnog veznjaka u Zagrebu, a on je razočarao navijače Dinama.

Naime, Modrić je u Zagreb stigao kako bi odradio službeno fotografiranje za Hrvatski nogometni savez (HNS) i reprezentaciju Hrvatske uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Fotografirao se na Maksimiru, a tamo je sreo Jakirovića. Mostarac je bio u opremi Dinama, dok je Modrić na sebi nosio dres Vatrenih.

Inače, u posljednje vrijeme navijači Dinama pokreću kamšanju "Imalo bi smisla" u kojoj pokušavaju da privole Modrića da se vrati na Maksimir na zalasku karijere.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.