Razorne poplave

Još jedno tijelo nađeno u Jablanici, a broj smrtno stradalih u HNŽ porastao na 22

Foto: Fena
Još jedno tijelo nađeno u Jablanici, a broj smrtno stradalih u HNŽ porastao na 22
12.10.2024.
u 13:37
- To su četiri smrtno stradale osobe na području Konjica, a traga se za još jednom osobom - rekao je Hodžić. Ovim je broj smrtno stradalih u Hercegovačko-neretvanskoj županiji porastao na 21.
Pogledaj originalni članak

Na području Donje Jablanice danas je pronađeno beživotno tijelo još jedne osobe, potvrđeno je za portal "Avaza" iz Vlade Hercegovačko-neretvanske županije. Tijekom današnjeg dana mjerodavne su službe, uz potvrdu članova obitelji, uspjeli identificirati i tijelo koje se proteklih dana vodilo kao NN, a riječ je o jednoj od nestalih osoba s područja Jablanice. Prema službenim podacima iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, broj potvrđenih smrtno stradalih osoba na poplavom pogođenim područjima HNŽ-a sada iznosi 22 mrtvih. Od ukupnog broja smrtno stradalih, 18 je osoba iz Jablanice, četiri iz Konjica. Aktivna je potraga za još dvije nestale osobe, jednom iz Konjica, jednom iz Jablanice.

Podsjetimo, na području Konjica pronađeno je još jedno tijelo stradalo u razornim poplavama koje su pogodile BiH u noći s 3. na 4. listopada, potvrdio je za Fenu Husein Hodžić, pomoćnik gradonačelnika u Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo Konjic.

- To su četiri smrtno stradale osobe na području Konjica, a traga se za još jednom osobom - rekao je Hodžić. Ovim je broj smrtno stradalih u Hercegovačko-neretvanskoj županiji porastao na 21. Od tog broja, 17 osoba je iz Jablanice, dok su četiri žrtve iz Konjica.

Potraga za tri nestale osobe u Jablanici je još uvijek aktivna, dok se u Konjicu traga za jednom nestalom osobom. Jedno od tijela još uvijek nije identificirano. Uz 21 žrtvu u HNŽ-u, tri osobe su stradale i u Fojnici. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.