ministarstvo obrane bih

Krešić posjetio vojarnu Oružanih snaga BiH u Bijeljini

Krešić posjetio vojarnu Oružanih snaga BiH u Bijeljini
27.04.2020.
u 17:04
Pogledaj originalni članak

Zamjenik ministra obrane Bosne i Hercegovine za politiku i planove Mijo Krešić posjetio je danas vojarnu Oružanih snaga BiH (OSBiH) „Vojvoda Stepa Stepanović“ u Bijeljini u cilju upoznavanja sa strukturom i misijom bataljuna, kao i s poduzetim mjerama i radnjama u cilju sprečavanja širenja virusa „COVID 19“.

Krešića je primio komandant 3. pješadijskog bataljuna pukovnik Nebojša Jovanović, te ga je upoznao s organizacijsko-formacijskom strukturom i misijom bataljona, kao i s poduzetim operativnim mjerama i radnjama u cilju sprečavanja pojave i širenja koronavirusa.

Istovremeno, Krešiću su prezentirane i aktivnosti u sklopu suradnje s civilnim strukturama vlasti i kriznim stožerima civilne zaštite Grada Bijeljina i općina Lopare i Ugljevik, te pregled ustupljenih resursa Oružanih snaga BiH, a bilo je riječi i o problemima s kojima se Bataljon susreće u realizaciji određenih zadataka.

Nakon brifinga, uslijedio je i obilazak vojarne „Vojvoda Stepa Stepanović“ Bijeljina, gdje se zamjenik Krešić upoznao s razmještajem jedinica i objekata na lokaciji.

Krešić je istaknuo važnost poduzimanja svih preventivnih mjera i radnji na sprečavanju nastanka i širenja infekcije izazvane virusom „COVID 19“ među pripadnicima Oružanih snaga BiH, kao i važnost izvršavanja svih zadataka s težištem na pružanje pomoći civilnim strukturama vlasti, priopćeno je iz MOBiH.     

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.