ISPADNE SAVRŠENO

Kuharica otkrila najbolju metodu kuhanja riže: Više nikada neće biti gnjecava

Foto: shutterstock
Kuharica otkrila najbolju metodu kuhanja riže: Više nikada neće biti gnjecava
20.04.2021.
u 07:12
Mnogi ljudi zahvalili su kuharici na TikToku za dijeljenje ovih korisnih savjeta.
Pogledaj originalni članak

Poppy O'Toole, poznata kuharica otkrila je na TikToku koje korake treba slijediti kod kuhanja riže kako bi se izbjeglo da postane gnjecava, prekuhana ili pak tvrda.

Kako kaže, postoji puno metoda pripreme, ali ona se drži one koju joj je pokazala jedna bivša kolegica, Evelyn.

Pogledajte video OVDJE

U videu koji je pogledan više od 200 000 puta, Poppy objašnjava da prvo treba isprati rižu pod vodom, a tajna je u 'zlatnom omjeru' vode i riže - na jednu šalicu riže treba ići jedna i pol šalica vode. Kuhajte ju tri minute, a zatim maknite s vatre, poklopite i ostavite tako 12 minuta, prenosi Mirror.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.