Očekivano

Mate Rimac potezom na Facebooku otkrio da je njegovu braku kraj, evo što je napravio

Mate Rimac potezom na Facebooku otkrio da je njegovu braku kraj, evo što je napravio
01.10.2024.
u 11:26
Rimac je promijenio profilnu fotografiju koju je nekoć krasila Katarina. Sada je na njoj Mate s mikrofonom u ruci pokraj skupocjenog automobila
Pogledaj originalni članak

Poznati poduzetnik livanjskih korijena, navodno ima novu ljubav u svojem životu.  Naime, nakon vijesti koja je objavljena u lipnju prema kojoj se  inovator i poduzetnik Mate Rimac razvodi od supruge Katarine Lovrić, sada je u hrvatskim medijima osvanula vijest o njegovoj novoj navodnoj vezi s 29-godišnjom Valentinom Blažeković. Osim što se u lipnju naveliko pričalo o njegovu razvodu, da je braku nakon tri godine konačno došao kraj - pokazao je i potezom na svom Facebook profilu. Naime, Rimac je promijenio profilnu fotografiju koju je nekoć krasila Katarina. Sada je na njoj Mate s mikrofonom u ruci pokraj skupocjenog automobila. 

Fotografiju je, prema pisanju medija, učinio prije koji dan, tik prije nego je objavljeno da ima novu djevojku. Ako se prisjetimo, već neko vrijeme po gradskim kuloarima kruže priče da je Mate Rimac u novoj vezi, a kada se personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 pojavila u dvorištu u Donjem Miholjcu, odakle je inače Valentina Blažeković, mnogi su baš taj potez shvatili kao potvrdu nove romanse. Nova navodna djevojka Rimca na Facebooku je objavila fotografije s Rimcem i automobilom, a mogli su ih vidjeti samo njezini prijatelji na toj društvenoj mreži. 

Valentina se nakon studija na privatnom fakultetu u Zagrebu zaposlila u odnosima s javnošću, a ljetos je otvorila tvrtku za "savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem". Kako bi doznali detalje, portal Index je stupio u kontakt s Valentinom koja im je na poziv odgovorila i poručila da ne bi to komentirala te da je u poslu i neka je kontaktiraju kasnije. To su i učinilo, no na pozive nije odgovarala i u poruci im je napisala kako nema komentara na tu temu te je zaključala sve fotografije na društvenim mrežama za javnost.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.