Nova radijska emisija „Treća četvrtina“

Mladen Bošković o povijesnom europskom uspjehu Zrinjskog u emisiji „Treća četvrtina“

Mladen Bošković o povijesnom europskom uspjehu Zrinjskog u emisiji „Treća četvrtina“
21.11.2017.
u 08:55
Pogledaj originalni članak

 

Nova radijska emisija „Treća četvrtina“ bit će emitirana na radiju Treći 21. studenog (sutra) u 11,15. Studenti prve godine diplomskog studija Novinarstva pripremili su mnoštvo zamiljivih tema i razgovora iz kojih izdvajamo razgovor s ekskluzivnim gostom Mladenom Boškovićem rukometašem HMRK Zrinjski Mostar. Podsjetimo HMRK Zrinjski Mostar ostvario je veliki uspjeh plasiravši se na Challenge kup, poslušajte koje su im ambicije i u kakvim su se uvjetima pripremali za probijanje među „najboljih osam“.

S novom zimom započela je nova sezona za alpske skijaše i skijašice, prati se i liga prvaka, a dio sportske Amerike u Hercegovini može se poslušati u prilogu o američkom nogometnom klubu „Mostar Eagles“. U rubrici „Sve je to sport“ govori se o streljaštvu. U auto-moto krugovima nova pravila u „Formuli 1“ izazvala su žustru raspravu.  Poslušajte povijesni razvoj Formule 1 i tijek promjena pravilima od 1950. godine do danas. Studentska anketa pokazala je koliko se mostarski studenti uistinu bave sportom.

Emisiju realiziraju studenti Novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru: Martina Jurić, Mate Golemac, Mladen Topić, Kristijan Krišto, Mijo Brkić, Tomislav Pavić, Anđela Jurišić, Lukrecija Batinović, Vedrana Merdžan i Ivana Rudeš.

Kroz ovakvu vrstu praktične nastave studenti stječu potrebna znanja, vještine i kompetencije za izradu i produkciju sportskih radijskih emisija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.