Filmski bijeg u Mostaru

MUP HNŽ: Policajci "nagovorili" pomagača - vozača da se vrati

MUP HNŽ: Policajci "nagovorili" pomagača - vozača da se vrati
10.02.2023.
u 20:09
Pogledaj originalni članak

Mostarci su jučer svjedočili filmskom bijegu uhićenog 27-godišnjeg M. M. iz Mostara, koji se, na koncu, okončao novim privođenjem.

Dramatična potjera je počela u četvrtak u 10.20 sati kada je alarmirana Policijska stanica Mostar Centar. Njima su se obratile kolege iz Sudske policije Mostar.

Prema navodima iz prijave, M. M. je pobjegao iz prostorija Županijskog suda Mostar. Sudski policajci su ga sustigli na Trgu 1. maja, gdje su imali novi peh - jedan sudski policajac se poskliznuo niz liticu.

Osumnjičeni je taj trenutak iskoristio te skočio s pećine u rijeku Neretvu.

Kako je priopćeno iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, bjegunac je isplivao kod ugostizeljskog objekta "Labirint", nakon čega se udaljio se u nepoznatom pravcu.

S druge strane, sudski policajac je zadobio ozljede te je prevezen u bolnicu "Dr. Safet Mujić" gdje mu je ukazana liječnička  pomoć.

"Operativnim radom Interventne grupe PS Mostar Centar došlo se do podatka da S. A. (48) iz Stoca vozi bjegunca u pravcu Crne gore. S vozačem je uspostavljen telefonski kontakt, te mu je sugerirano da se vrati, što je on i učinio", priopćeno je iz MUP-a HNŽ, prenosi Radio Sarajevo.

U priopćenju se navodi da je na područje PS Mostar Jug upućena Interventna grupa koja je u 14.15 sati uhapsila bjegunca. S. A. je predan Odjelu kriminalističke policije zbog krim obrade, a bjegunca M. M. je preuzela sudska policija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.