28. studenog

Najava emisije "Treća četvrtina" studentskog radija Treći

Najava emisije "Treća četvrtina" studentskog radija Treći
27.11.2017.
u 18:23
Pogledaj originalni članak

Radijska emisija „Treća četvrtina" bit će emitirana na radiju Treći 28. studenog u 11.15 sati koju uređuju i realiziraju studenti prve godine diplomskog Studija novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Emisija će biti realizirana u sklopu kolegija Sportsko novinarstvo.

Gošća u emisiji je studentica Ekonomskog fakulteta i nogometašica Ženskog nogometnog kluba Široki Brijeg, Iva Matea Boban koja će približiti ženski nogomet, te otkriti svoje planove za budućnost, najavljeno je s radija. 

U rubrici „Jeste li znali?“ poslušajte kada su žene počele sudjelovati u sportskim natjecanjima, Pitali smo studente koliko prate ženski sport i koliko je zastupljen u medijima.

Studentica Politologije Nikolina Sesar otkrit će koliko je planinarenje zahtjevno. U rubrici „Sve je to sport“ ovog utorka donosimo sport u kojem jednu ekipu čini bračni par.

Emisiju realiziraju studenti Novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru: Martina Jurić, Mate Golemac, Mladen Topić, Kristijan Krišto, Mijo Brkić, Tomislav Pavić, Anđela Jurišić, Lukrecija Batinović, Vedrana Merdžan i Ivana Rudeš.

Kroz praktičnu nastavu studenti stječu kompetencije, znanja i vještine za realizaciju sportskih emisija na radiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.