NOVI TRAVNIK

Najuspješnija poduzetnica u BiH udvostručit će broj radnika

Foto: GS TMT
Snježana Köpruner
Foto: BIZNIS.INFO
storyeditor/2024-09-29/snjezana_kopruner.jpg
30.09.2024.
u 14:43
Vlasnica tvrtke GS Print Novi Travnik Snježana Köpruner razgovarala je s gradonačelnikom Stjepanom Dujom o razvoju poslovanja, ali i o novim tehnologijama, što će dovesti do otvaranja novih radnih mjesta
Pogledaj originalni članak

Na poziv vlasnice tvrtke GS Print Novi Travnik Snježane Köpruner, gradonačelnik Stjepan Dujo posjetio je ovo moderno postrojenje koje se nalazi u poslovnoj zoni Neobarje. Tvrtka je nedavno otvorila svoja vrata i zapošljava oko 30 radnika, a istaknuto je kako planira udvostručiti broj radnika u idućem razdoblju, piše biznisinfo.ba.

Tijekom obilaska gradonačelnik je imao priliku upoznati se s modernim tehnologijama koje tvrtka koristi. Strojevi u postrojenju trenutačno su među najnaprednijima na tržištu, što omogućava visokokvalitetnu proizvodnju i učinkovitost. Iz GS-a su kazali kako shvaćaju važnost inovacija i ulaganja u tehnologiju za daljnji razvoj tvrtke. Gradonačelnik Dujo izrazio je podršku i dobrodošlicu, ističući kako je Gradska uprava uvijek na usluzi lokalnim gospodarstvenicima.

- Vaš uspjeh je naš uspjeh. Zajedno možemo stvoriti bolje uvjete za razvoj poduzetništva i zapošljavanje u našem gradu - rekao je novotravnički gradonačelnik Stjepan Dujo. Inače, GS Print dio je velike poslovne grupacije GS-TMT, podsjeća biznisinfo.ba. GS-TMT je jedna od najznačajnijih kompanija u središnjoj Bosni, dok se Köpruner smatra najuspješnijom poduzetnicom u našoj državi. GS-TMT ima desetljeća dugo iskustvo u proizvodnji strojnih elemenata po narudžbi, kao i kompletnih strojeva i komponenti.

Među ostalim, proizveo je i prvo domaće električno dostavno vozilo koje je nazvano "EVO". Osim toga, nedavno su izgradili veliku tvornicu u Prozoru-Rami, koja uskoro treba početi s radom, a u kojoj će se proizvodnja obavljati za njemačke partnere. Kada je riječ o tvrtki GS-Print Novi Travnik, ona nudi tiskarske usluge te je proizvođač komercijalne i transportne ambalaže.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.