U SANDALAMA, BEZ KACIGE

Nižu se kritike na fotografije djeteta na Paklenici: 'Lijepo objašnjeno kako postati klijent HGSS-a'

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL/Facebook
Nižu se kritike na fotografije djeteta na Paklenici: 'Lijepo objašnjeno kako postati klijent HGSS-a'
25.08.2024.
u 15:09
"Katastrofa! Koja neodgovornost i antireklama!", jedan je od brojnih komentara na Facebooku koji kritizira manjak odgovarajuće opreme
Pogledaj originalni članak

Objava na društvenoj mreži Facebook, objavljena na stranici "Paklenica Climbing Gekko", izazvala je niz komentara te osuda. Naime, objavljeno je nekoliko fotografija djeteta, a mnogi su kritizirali manjak odgovarajuće opreme. Naime, dijete je bilo u sandalama, bez majice i bez kacige, a natikače je nosila i žena koja je bila s djetetom. 

"Sandale, bez majice, bez kacige...", "Lijepo objašnjeno kako postati klijent HGSS-a od najmlađih dana. Bravo mama!", "U planini sa šlapama. Baš dobro", "Svi oni znaju da je besplatan let helikopterom zajamčen", "Ovu fotku možete poslati HGSS-u da upoznaju buduće 'klijente' i stave kao primjer kako se ne obući/obuti za planinu", "Katastrofa! Koja neodgovornost i antireklama!", neki su od brojnih komentara na Facebooku.

Podsjetimo, Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS), koja tijekom ljeta ima povećan broj intervencija zbog turista, objavila je prije nekoliko dana zanimljiv plakat na engleskom jeziku.

"Ako ste željeli letjeti, trebali ste rezervirati avionsku kartu, a ne zvati nas", piše na jumbo plakatu uz crtež helikoptera iznad planine. Plakatom nastoje upozoriti turiste da planiraju unaprijed te da se bolje i opreznije opreme ako kreću na putovanje ili izlet kako bi se smanjio broj intervencija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.