OTKLANJA SE KVAR

Novi problemi u Jadroliniji, pala je rampa na trajektu Supetar: 'Imamo poteškoća s hidrauličkim sustavom'

Novi problemi u Jadroliniji, pala je rampa na trajektu Supetar: 'Imamo poteškoća s hidrauličkim sustavom'
09.10.2024.
u 19:28
Nije bilo ozlijeđenih osoba u ovom incidentu, za razliku od tragedije na trajektu Lastovo u Malom Lošinju ovog ljeta kada su poginula tri pomorca
Pogledaj originalni članak

Na brodu Jadrolinije ponovno je došlo do incidenta, doznaje RTL Danas. Navodno je pala rampa na brodu Supetar, a iz Jadrolinije potvrdili su kako je ''došlo do tehničkih problema'' oko hidraulike sustava broda.

- Prilikom pristajanja broda Supetar u luku Brestova, a u redovnoj državnoj liniji Brestova – Porozina, došlo je do tehničkog problema oko hidrauličkog sustava broda. Na brodu je bilo 10 putnika i 6 automobila te su svi iskrcani u skladu s redovnom procedurom, bez ugroze sigurnosti ili materijalne štete. U tijeku je otklanjanje problema i uspostavljanje linije Porozina – Brestova - objasnili su.

Nije bilo ozlijeđenih osoba u ovom incidentu, za razliku od tragedije na trajektu Lastovo u Malom Lošinju ovog ljeta kada su poginula tri pomorca. Nesreća se dogodila kada je također pala rampa te usmrtila zaposlenike Jadrolinije, a smatra se najvećom tragedijom u povijesti pomorske tvrtke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.