SIP BiH

Novo brojanje glasova u 13 predmeta

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Novo brojanje glasova u 13 predmeta
27.10.2024.
u 19:51
Brojanja po naredbama SIP-a BiH u Glavnom centru za brojanje počinju sutra, dinamikom koju utvrdi direktor Glavnog centra za brojanje
Pogledaj originalni članak

Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je razmatralo novih 40 zahtjeva za ponovno brojanje glasova i u vezi s tim je odlučilo da će u 13 predmeta - i to sedam po zahtjevu a šest po službenoj dužnosti - narediti ponovno brojanje. U ostalim slučajevima zahtjevi su odbačeni kao podneseni od neovlaštene osobe ili preuranjeni ili su odbijeni kao neosnovani.

Danas usvojena Naredba o ponovnom brojanju glasačkih listića u Glavnom centru za brojanje obuhvata osam izbornih jedinica i 22 biračka mjesta. SIP BiH danas je usvojilo i ispravku jučer usvojene Naredbe.

Također, danas usvojena Naredba i ispravka jučerašnje Naredbe će biti objavljene na web stranici SIP-a BiH www.izbori.ba, i smatrat će se da su danom objave iste dostavljene svim sudionicima u izbornom procesu.

Brojanja po naredbama SIP-a BiH u Glavnom centru za brojanje počinju sutra, dinamikom koju utvrdi direktor Glavnog centra za brojanje. Rok za podnošenje zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića istekao je danas u 16.45 sati, priopćeno je iz SIP-a.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.