Vitez

Održan tradicionalni božićno-novogodišnji prijam dužnosnika HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna

29.12.2022.
u 12:12
Pogledaj originalni članak

U Franšiznom centru u Vitezu održan je tradicionalni božićno-novogodišnji prijam dužnosnika
HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna. Način je ovo da se u opuštenoj atmosferi zaključi godina, proslave protekli blagdani, ali i naglasi važnost zajedništva i suradnje. Stoga su i večerašnjem prijamu osim hrvatskih dužnosnika nazočili i brojni gospodarstvenici, članovi braniteljskih udruga, vjerski dostojanstvenici, kulturni djelatnici, predstavnici javnih institucija, ali i drugih stranaka.


Domaćinima su osim predsjednika ŽO HDZ BIH ŽSB Radoje Vidovića bili i predsjedatelj Sabora ŽSB Dražen Matišić te ministri u Vladi ŽSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH: Mirjana Plavčić, Bojan Domić, Anto Matić, Feliks Vidović i Zoran Marković.


U svom prigodnom govoru, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović se osvrnuo na sve važnije političke trenutke u protekloj godini i generalno proteklom četverogodišnjem mandatu. Posebno se osvrnuo na izazovno razdoblje koronavirusa, pritom naglasivši odgovor i rad Vlade i Sabora ŽSB. Osvrnuo se i na brojne druge značajne projekte koji su u proteklom razdoblju realizirani u Županiji Središnja Bosna. Ustvrdio je važnost zajedničkog rada za dobrobit svakog stanovnika Središnje Bosne, pritom naglasivši dobro suradnju sa drugim političkim strankama i partnerima u vlasti.


"Božić je blagdan radosti, mira, zajedništva, ljubavi i nade. To su sve simboli Božića. Stoga se nadam
da ćemo svi mi s ovog druženja otići ispunjeni ovim simbolima. Također, svim katolicima u Županiji Središnja Bosna i Bosni i Hercegovini u cjelini, želim čestit Božić, a svim ljudima dobre volje sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu", poručio je predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović na
koncu svog govora.


U opuštenom kratkom službenom dijelu programa, istaknute su neke od glavnih karakteristika Županije Središnja Bosna koja je sa svim svojim različitostima, kulturama, poviješću, bogatstvo Bosne i Hercegovine. Kao i svake godine, prijam je bio prilika za dodjelu stipendije za po troje darovitih studenata iz 11 općina Županije. Svojim nastupom prijam su obogatili Viteški akordi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.