Kate Winslet

Ogromno srce slavne glumice: Potezom zapanjila obitelj bolesne djevojčice

Ogromno srce slavne glumice: Potezom zapanjila obitelj bolesne djevojčice
13.11.2022.
u 17:10
Pogledaj originalni članak

Kate Winslet donirala je 17 tisuća funti ženi iz Velike Britanije koja je dobila ogroman račun za struju. 

 

Carolynne Hunter, naime, ima 12-godišnju kćer Freyu koja boluje od teškog oblika cerebralne paralize i ima kroničnih problema s disanjem zbog čega koristi kisik. Vijeće Clackmannanshirea upozorilo je Hunter da bi njezin račun sljedeće godine mogao dosegnuti visok iznos.

Kada je na BBC-u Škotska čula s čim se sve suočava Hunter kako bi svoju kćer održala na životu, glumica je obitelji donirala 17.000 funti, a zatim i kontaktirala Hunter i poželjela joj sve najbolje. Obitelj kaže da je oduševljena gestom glumice.

“Naše putovanje kao obitelji bilo je vrlo traumatično i jednostavno se osjećam gotovo u ovom trenutku svog života. Kad sam čula za novac samo sam se rasplakala, mislila sam da nije ni pravi. Još uvijek razmišljam je li ovo stvarno?”, rekla je Hunter čija obitelj živi velikoj kući u Tillicoultryju koja nije energetski učinkovita, ali ima dovoljno mjesta za svu opremu koja je potrebna djevojčici.

Trenutno ih rad opreme i grijanje prostora košta oko 6.500 funti godišnje, iako je Hunter isključila grijanje u većini soba kako bi uštedjela novac.

Ona radi puno radno vrijeme za, kako kaže, umjerenu plaću, a zbog toga ne dobiva istu potporu kao roditelji s niskim primanjima.

Hunter također brine da bi moguća zimska isključenja struje u slučaju smanjene opskrbe plinom, rezultat ruskog rata protiv Ukrajine, mogla ugroziti Freyino zdravlje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.