SIPA UPUTILA DOPIS

Oružane snage BiH podigle stupanj sigurnosti, što se događa?

Oružane snage BiH podigle stupanj sigurnosti, što se događa?
02.10.2024.
u 15:13
Oružane snage Bosne i Hercegovine podigle su stupanj sigurnosti u sigurnosnim/vojnim objektima u državi zbog prijetećih dojava koje su stigle jučer u 15 sati.
Pogledaj originalni članak

Oružane snage Bosne i Hercegovine podigle su stupanj sigurnosti u sigurnosnim/vojnim objektima u državi zbog prijetećih dojava koje su stigle jučer u 15 sati, navodi klix. SIPA je nakon toga uputila dopis svim policijskim agencijama i tvrtkama koje se bave proizvodnjom oružja kako bi pojačali mjere sigurnosti zbog eventualnih napada, koji se posebno odnose na vojarne i objekte namjenske industrije. U tijeku su pregledi vojarni i objekata vojne industrije širom države kako bi se otkrilo postoji li realna opasnost. Također SIPA intenzivno radi na pronalasku IP adrese osobe koja je uputila prijetnju.

U obavijesti se navodi kako je od 2.10.2024. godine pa do daljnjeg zabranjen ulazak u krug objekata vojne industrije vozilima koja dostavljaju hranu i vozilima brze pošte. Vozila tvrtki koje izvode radove u krugu objekta moraju biti detaljno pregledana prije svakog ulaska i izlaska. Prošlog tjedna je stiglo više dojava o postavljenim bombama u više objekata, među kojima su Aerodrom Sarajevo, tržni centri u Sarajevu i mnoge škole.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.