ISTRAŽIVANJE

Otkrivena čarobna brojka: Ovo je idealan broj seksualnih partnera prije braka

Foto: Thinkstcok
Otkrivena čarobna brojka: Ovo je idealan broj seksualnih partnera prije braka
06.05.2017.
u 15:46
Žene i muškarci koji su sudjelovali u istraživanju Illicit Encountersa složili su se da je prije braka idealno imati 12 partnera
Pogledaj originalni članak

Istraživanje Illicit Encountersa donosi odgovor na pitanje koji broj partnera je idealno imati prije ulaska u brak. Na ovo pitanje rijetki vole odgovoriti zbog straha da bi brojka koju izgovore mogla bili prevelika ili da bi možda mogla zvučati premalom.

Ipak u ovom istraživanju sve ispitane žene i muškarci složili su se da je 12 seksualnih partnera prije braka idealna brojka. Osobe koje su imale toliko ljubavnika prije braka su liberalne osobe sklone avanturama u seksu. Prema rezultatima ovog istraživanja osobe koje su koje su prije braka imale manje od deset seksualnih partnera sugerira da su previše konzervativni ili seksualno neiskusni.

S druge strane osobe koje su imale više od 19 ljubavnika prije braka su previše sebični, teško ih je zadovoljiti i skloni su svako malo mijenjati partnere. Sve žene i muškarci u ovom ispitivanju složili su se da je brojka 12 idealna u ovom slučaju, ali mišljenja im se razilaze kad je riječ o tome da li uopće vaši bračni partneri trebaju znati ovaj podatak.

Naime, 53 posto ispitanih muškaraca želi znati koliko je ljubavnika njihova supruga imala prije braka, a odgovor na ovo isto pitanje želi znati 45 posto žena koje su sudjelovale u ispitivanju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.