KORISNO

U 30 sekundi savršeno ogulite češnjak!

U 30 sekundi savršeno ogulite češnjak!
27.07.2024.
u 11:17
Mnogi se muče s guljenjem češnjaka, ali uz ovaj trik više neće morati.
Pogledaj originalni članak

Koliko god voljeli kuhati morate priznati da okrećete očima čim u receptu piše da trebate oguljen i sitno narezan češnjak. Zašto? Iako volimo okus ove namirnice vrijeme koje provedemo dok ga ogulimo (možda i polomimo i zgnječimo) i miris na prstima koji ostaje nisu vrijedni, kako piše countryliving.com.

Zato na YouTubeu postoji video s trikom kako što lakše i bolje oguliti koru češnjaka i to cijele glavice. U staklenku stavite koliko god režnja želite, pokrijte ju i tresite jako koliko god možete oko 30 sekundi. Dobit ćete odvojene komade i koru koju možete samo baciti u smeće. Sve bez velikog nereda i neugodnog mirisa na koži.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.