MOŽDA ZAIGRA U NEDJELJU

Perišić impresionirao trenera PSV-a. Pročitajte što je rekao za hrvatskog reprezentativca

Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Perišić impresionirao trenera PSV-a. Pročitajte što je rekao za hrvatskog reprezentativca
21.09.2024.
u 16:34
"Volim igrati za trofeje, to je moj stav. Uvijek želim više, igrao sam u puno klubova i država, volim promjene i volim pobjeđivati. Imao sam nekoliko ponuda u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj", kaže Perišić
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić počeo je trenirati u aktualnom nizozemskom prvaku PSV-u. Trener Peter Bosz (60), koji je u prošlosti vodio mnoge velikane poput Ajaxa, Borussije Dortmund, Bayera i Lyona, impresioniran je njegovim treninzima:Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić počeo je trenirati u aktualnom nizozemskom prvaku PSV-u. Trener Peter Bosz (60), koji je u prošlosti vodio mnoge velikane poput Ajaxa, Borussije Dortmund, Bayera i Lyona, impresioniran je njegovim treninzima:"Njegov pobjednički mentalitet me impresionirao. Drugi dečki bi trebali gledati Ivana i učiti od njega. On pokazuje što je potrebno da dođete do vrha", rekao je Bosz.

Bivši igrač Hajduka s kojim je nakon nekoliko mjeseci raskinuo ugovor također je prezadovoljan i trenerom i atmosferom u klubu. Za klupski Youtube kanal dao je slijedeću izjavu:

"Malo sam iznenađen što sam završio ovdje, ali sam posljednjih tjedana slobodan igrač i čekao sam najbolju opciju za sebe i svoju obitelj", potom je dodao:"Volim igrati za trofeje, to je moj stav. Uvijek želim više, igrao sam u puno klubova i država, volim promjene i volim pobjeđivati. Imao sam nekoliko ponuda u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Bilo je tu i ponuda od arapskih klubova, ali želim igrati za važne trofeje, a PSV je savršen za to".

Perišić je u karijeri igrao za Brugge, Wolfsburg, Borussiju Dortmund, Inter, Bayern i Tottenham prije nego se vratio u Hajduk na rehabilitaciju nakon teške ozljede u Spursima. U Hajduku su ga dočekali kao kralja, međutim nakon 12 nastupa i jednog gola potjeran je kao najveći izdajnik. S obzirom da je u PSV došao van prijelaznog roka, Perišić neće moći sudjelovati u ligaškoj fazi Lige prvaka, ali zato će moći zaigrati već u nedjelju u ligaškoj utakmici protiv Fortune Sittard Alena Halilovića.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.