VRATITE GA

Povlači se još jedan proizvod iz prodaje i to zbog moguće prisutnosti bakterije

Foto: ilustracija
Povlači se još jedan proizvod iz prodaje i to zbog moguće prisutnosti bakterije
28.10.2024.
u 14:37
Pogledaj originalni članak

Još jedan proizvod se povlači iz prodaje i to ponovno zbog moguće prisutnosti bakterije. Radi se o jegeru koji se može kupiti u Eurospinu. Kupci ga mogu vratiti u najbližu prodavaonicu i dobiti povrat novca ili zamjenu za drugi proizvod i bez predočenja računa. 

Iz prodaje se povlači Jeger kobasica Mesne industrije Natura d.o.o. koji se može kupiti u Eurospinu, a radi se o točno određenom proizvodu od 400 grama, lot broja 24003316 i roka trajanja do 24. studenoga. Ovaj se proizvod povlači zbog moguće prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes. Zbog ove bakterije je nedavno povučena i Samoborska salama, piše mirovina.hr. 

Ako ste kupili ovaj proizvod, možete ga vratiti u najbližoj trgovini i dobiti povrat novca ili zamjenu za drugi proizvod i bez predočenja računa. Iz Eurospina poručuju kako se povlačenje odnosi na gore navedeni rok trajanja i lot broj. 

– Ispravnost i kvaliteta proizvoda jedan je od naših glavnih prioriteta te se ispričavamo zbog moguće neugodnosti izazvane ovom situacijom i zahvaljujemo na razumijevanju, poručuju iz Eurospina. Inače, Listeria monocytogenes je bakterija koja je prisutna svugdje u prirodi. Ova bakterija uzrokuje listeriozu koja ima blage simptome nalik gripi i često prolazi neprepoznato. Ipak, infekcija ovom bakterijom je izuzetno opasna za malu djecu trudnice, starije i imunokompromitirane osobe s relativno visokim mortalitetom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.