Direkcija za europske integracije

Poziv na radionicu 'Kako pripremiti projektni prijedlog za fondove EU'

Poziv na radionicu 'Kako pripremiti projektni prijedlog za fondove EU'
16.08.2024.
u 10:47
Pogledaj originalni članak

Direkcija za europske integracije, s ciljem podrške radu medijskih radnika i jačanju suradnje s medijskom zajednicom i organizacijama koje se bave pitanjem medija u Bosni i Hercegovini, objavila je poziv za prijavu na radionicu „Kako pripremiti projektni prijedlog za fondove EU i efikasno upravljati projektnim ciklusom“.

Na radionicu se mogu prijaviti vlasnici medija, urednici, novinari i ostali medijski radnici, frilenseri (freelance), te uposlenici i članovi udruženja koja se bave pitanjem medija.

Dvodnevne radionice će biti održane 12. i 13. rujna u Mostaru, 26. i 27. rujna u Sarajevu, 10. i 11. listopada u Banja Luci i 17. i 18. listopada u  Tuzli.

Rok za prijavu je 4. rujan.

Polaznici radionica će, između ostalog, steći teorijsko i praktično znanje o: EU fondovima koji su dostupni korisnicima u BiH; Koracima koji prethode izradi projekata i procesu izrade projekata; Metodologiji upravljanja projektnim ciklusom (Project Cycle Management - PCM) i njenim fazama; Pristupu logičkog okvira (Logical Framework Approach - LFA) i Matrici logičkog okvira (Logical Framework - LFM); Osnovnim elementima proračuna i Elementima obrasca za grant aplikaciju (savjeti iz prakse).

Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Direkcija za europske integracije neće snositi troškove boravka i prijevoza sudionika. Materijali i ostale logističke informacije bit će pravovremeno dostavljene polaznicima radionica - priopćeno je iz Direkcije za europske integracije.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.