teška provalna pljačka

Pretukli i opljačkali bračni par u Rimu, uhićena osoba iz BiH

Pretukli i opljačkali bračni par u Rimu, uhićena osoba iz BiH
16.06.2024.
u 18:06
Pogledaj originalni članak

Lom stakla, očajnički vrisak i upad bande alarmirali su stanovnike rimskog kvarta Monte Sacro, a rezultat svega je teška provalna pljačka bračnog para, koji je prvo pretučen, a zatim i opljačkan.

U njihov stan je upala banda od šest osoba, a jedini koji je uhićen je Satomi Hadžović (28), državljanin BiH, javlja N1. Naime, on je s ostalima upao u stan u ulici Domenico Comparetti, i to relativno rano, oko 21 sat. Čim su ušli, prvo su ženu udarili u glavu, a zatim su pretukli i njezina supruga. Susjedi su čuli buku i odmah pozvali policiju, koja je došla u rekordnom roku, ali prekasno da uhvati pljačkaše. Na mjestu događaja su zatekli teško ozlijeđen bračni par, a ženu su odmah prevezli u bolnicu Umberto zbog ozbiljne ozljede glave. Upravo zahvaljujući susjedima, policija je uspjela uhititi Hadžovića, i to na temelju opisa automobila kojim su pobjegli.

- Čuli smo vrisak žene, koja je bila očajna, odmah smo znali da se nešto loše događa u stanu. Prvo smo pomislili na obiteljsko nasilje, ali onda smo vidjeli pljačkaše kako bježe iz zgrade. Njih šestorica su skočila s balkona i svi su pobjegli u različitim smjerovima - rekao je jedan od susjeda.

Susjedi kažu da je prizor u samom stanu bio užasan: - Krvi je bilo na sve strane, njezina glava je bila rasječena i ležala je gotovo u besvjesnom stanju. Muž je bio sav u podljevima i bolovima. Dok smo čekali hitnu pomoć da stigne, mislili smo da žena neće preživjeti - rekao je jedan susjed. Opljačkani čovjek policajcima je samo ponavljao da je on običan radnik i da od njega nemaju što ukrasti. Policajcima je rekao da su im upali u stan dok su večerali. Ali za njega je to bio toliki šok da nije ni vidio tko ga je napao, samo se sjeća da ih je molio da ostave njegovu ženu. Jedan susjed je vidio automobil kojim su pobjegli pljačkaši, nakon čega je policija krenula u potjeru. Hadžovića je patrola presrela nedaleko od mjesta pljačke. On je već poznat policiji jer je uhićen nekoliko puta i ima debeo dosje u policiji.•

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.