Filozofski fakultet SUM

Stručnjaci i znanstvenici govorit će o razmišljanjima i novim spoznajama o stećcima

Stručnjaci i znanstvenici govorit će o razmišljanjima i novim spoznajama o stećcima
21.10.2024.
u 14:26
Simpozij će okupiti 31 uglednog stručnjaka i znanstvenika različitih disciplina iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore s ciljem istraživanja i prezentacije aktualnih razmišljanja te novih spoznaja o stećcima
Pogledaj originalni članak

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održat će se Međunarodni znanstveno-stručni simpozij pod nazivom „Stećci u 21. stoljeću: nove spoznaje i mogućnosti interpretacije“ u utorak, 22. listopada u 8.30 sati u predavaonici 23. Organizatori simpozija su Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru, studij Povijesti umjetnosti i Hrvatska akademija za znanost i umjetnost u Bosni i Hercegovini.

Izjave za medije bit će organizirane u 10 sati i 45 minuta. Simpozij će okupiti 31 uglednog stručnjaka i znanstvenika različitih disciplina iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore s ciljem istraživanja i prezentacije aktualnih razmišljanja te novih spoznaja o stećcima. Tema simpozija obuhvaća širok spektar pristupa, od povijesnih, umjetničkih i arheoloških, do etnoloških i drugih srodnih znanosti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.