KATIĆ POTVRDILA

Tijekom noći moguće prometovati magistralnom cestom M17

Foto: Večernji list BiH
Foto: Večernji list BiH
11.10.2024.
u 18:12
Prirodna nesreća koja se dogodila na području Federacije Bosne i Hercegovine 4. listopada 2024. godine uzrokovala je, kako je poznato, potpunu obustavu prometa na magistralnoj cesti M17 u pravcu Mostar – Jablanica.
Pogledaj originalni članak

Nakon niza aktivnosti usmjerenih na raščišćavanje magistralne ceste i uspostavljanje hitne komunikacije danas je upravitelj magistralnih cesta informirao Federalno ministarstvo prometa i komunikacija da su se stekli uvjeti za prometovanje na magistralnoj cesti M17 dionica 013 Jablanica 1 – Potoci, te podnio zahtjev Ministarstvu.

- Na temelju zahtjeva, doneseno je rješenje kojim se omogućava promet za sva vozila u vremenskom intervalu od 19:00 – 07:00 sati na navedenoj dionici - rekla je Feni federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić.

Kako je pojasnila, tijekom dana će spomenuta dionica biti zatvorena za promet za sva vozila, s obzirom da se tako osiguravaju uvjeti za nastavak potrage za nestalim osobama na području Donje Jablanice.

Ministrica Katić je napomenula da će Federalno ministarstvo prometa i komunikacija i Javno poduzeće Ceste Federacije BiH, u suradnji s Federalnom upravom civilne zaštite i tijelima Vlade Hercegovačke neretvanske županije, nastaviti poduzimati aktivnosti s ciljem potpune normalizacije prometa kako to JP Ceste FBiH predvide svojim planom i u koordinaciji s Federalnim stožerom civilne zaštite.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.