nove prilike

Tjedna ponuda poslova

Tjedna ponuda poslova
15.10.2024.
u 11:04
Pogledaj originalni članak

Ako želite započeti novu karijeru, istražite 5 novih poslovnih prilika na boljiposao.com i pronađite savršeni posao za sebe!

Monetize AD d.o.o. Sarajevo traži Certificiranog računovođu (m/ž) za rad u Sarajevu. Od kandidata se očekuje VSS/VŠS smjer računovodstvo i financije, minimalno 3 godine iskustva, poznavanje računovodstvenih standarda i zakonskih propisa, te iskustvo u radu s računovodstvenim softverima. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

American Foods d.o.o. traži Radnika u restoranu (m/ž) za rad u Burger Kingu na lokacijama Sarajevo, Mostar i Banja Luka. Nude se stimulativna primanja, pozitivno radno okruženje, mogućnost napredovanja i stručno obučavanje. Poželjno je prethodno iskustvo u restoranima, ali nije neophodno. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Hano-Trans d.o.o. traži Vozača u domaćem i međunarodnom prijevozu (m/ž) za rad u Vlakovu-Ilidža. Od kandidata se očekuje SSS smjer vozač teretnih motornih vozila, najmanje 2 godine radnog iskustva te poznavanje rada s autokranom i viljuškarom. Poslodavac nudi stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 23.10.2024.

Baumet d.o.o. traži Komercijalista (m/ž) za rad na području Bosne i Hercegovine. Od kandidata se očekuje najmanje 2 godine iskustva, vozačka dozvola B kategorije, te obrazovanje najmanje SSS. Poslodavac nudi službeni automobil i telefon, dobre financijske uvjete, te mogućnost stalnog angažmana. Prijavite se putem linka do 26.10.2024.

Venera traži Dostavljača (m/ž) za rad u Istočnom Sarajevu. Uvjeti za posao uključuju vozačku dozvolu C kategorije, tahografsku karticu te najmanje godinu dana radnog iskustva. Nudi se stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, uz visok stupanj odgovornosti. Prijavite se putem linka do 26.10.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

Istražite 10 najnovijih poslova na portalu posao.hr., pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

Nattoni International traži tehničara - Električara/Elektrotehničara (m/ž) za rad u   Karlovačkoj i još nekoliko županija. Poslodavac nudi stalan radni odnos, bruto plaću od 2.400 € do 2.500 € i službeno vozilo za rad. Potrebna je srednja stručna sprema, aktivna B-kategorija vozačke dozvole, te znanje engleskog ili talijanskog jezika. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Montera metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Poslodavac nudi početnu plaću od 1750 € neto, osiguran prijevoz, plaćen topli obrok, troškove smještaja te dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 23.10.2024.

Villa Beller traži Voditelja objekta/Domaćicu (m/ž) za rad u Ičićima, Opatija. Idealan kandidat je komunikativan, samostalan, te poznaje engleski jezik i ima vozačku dozvolu B kategorije. Poslodavac nudi stalan radni odnos, plaću 1200-1500 € smještaj, 25 dana godišnjeg odmora i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 28.10.2024.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, pogodnosti za roditelje te dodatne novčane nagrade. Prijavite se putem linka do 27.10.2024.

Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnika (m/ž) u restoranu KFC-a za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme, fleksibilno radno vrijeme s 2 slobodna dana u tjednu, te prosječnu neto plaću od cca 1.100 €. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

Praonica Plat d.o.o. traži Inženjera strojarstva i Voditelja praonice (m/ž) za rad u praonici rublja u Zvekovici (Cavtat). Poslodavac nudi posao tijekom cijele godine. Prijavite se putem linka do 11.11.2024.

Baltazar d.o.o. traži Tehnologa/Kontrolora kvalitete/Voditelja procesne kontrole i Prodajni predstavnik (m/ž) za rad u Koprivnici. Posao nudi stalni radni odnos s stimulativnim uvjetima i mogućnostima profesionalnog razvoja. Potrebne su dobre vještine rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 19.10.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Radijskog Voditelja (m/ž) za Ivanec. Nudi se rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i sudjelovanje na regionalnim festivalima. Tražimo energičnu osobu s dobrom pismenosti i željom za radom; iskustvo je poželjno, ali nije uvjet . Prijavite se putem linka do 28.11.2024.

Turisthotel d.d. / Zaton Holiday Resort traži Direktora prodaje (m/ž) za rad u Zadru.  Kandidat mora imati najmanje 3 godine iskustva u prodaji u turizmu, napredno znanje engleskog jezika, analitičke i organizacijske vještine. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, topli obrok, službeno vozilo i mogućnost daljnje edukacije. Prijavite se putem linka do 26.10.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Diplomiranog inženjera građevine (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebno je pet godina radnog iskustva, napredno poznavanje rada na računalu, kao i vozačka dozvola kategorije B. Poslodavac nudi plaću od 2.000 € do 2.500 € neto, uz mogućnost plaćanja smještaja za kandidate koji nisu iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.