Svi u nevjerici

TUŽNE PORUKE UGAŠENOJ MLADOSTI Grade moj. 8 života. 8 srca.

TUŽNE PORUKE UGAŠENOJ MLADOSTI Grade moj. 8 života. 8 srca.
01.01.2021.
u 13:14
Pogledaj originalni članak

Od stradalih djevojaka i mladića iz općine Posušje koji su se u novogodišnjoj noći na Tribistovu ugušili plinom, mnogi se u nevjerici opraštaju:

- Neka se moj grad ne stidi plakati. Neka vas sve Gospa, Majka zagrli. Koliko je vas u sobu ušlo vidit jesu svi na broju? Grade moj. 8 života. 8 srca. Neka tinja svijeća. Nek su ruke u molitvi sklopljenje. Pokoj vječni daruj im Gospodine - poruka je HŠK Posušje svojim stradalim mladim sumještanima.

- Naše misli i molitve su uz Posušje - poruka je iz Crvenog križa ZH županije.

- U raj poveli vas anđeli! Pokoj vječni daruj im Gospodine - oglasili su se i iz HNK Mesihovina upućujući iskrenu sućut obiteljima i prijateljima preminulih.

Zajednica Hrvata iz Stuttgarta: Počivajte u miru, anđeli. Osam mladih ljudi ugušilo se plinom blizu Posušja u novogodišnjoj noći! Puno snage roditeljima i obiteljima.

Fra Mario Knezović: Posušje u suzama. Molite, molite, molite. Mladi životi, njih osmero, su izgubljenji za ovaj svijet, ali vjerujemo da su za vječnost dobitak. Bože, daj svoje utjehe i snage roditeljima i obiteljima. Smiluj nam se, Isuse.

Grad Sinj: Grad prijatelj, Posušje zavijeno u crno. Osmero mladih u novogodišnjoj noći izgubilo život od posljedica gušenja plinom. U raj poveli vas anđeli, na dolasku vašem primili vas mučenici! I odveli vas u sveti grad, nebeski Jeruzalem. Zbor anđeoski vas primio i vi s Lazarom, nekoć ubogim, pokoj vječni imali!Pokoj vječni daruj im Gospodine. Počivali u miru Božjem. Naše misli i molitve su uz Posušje

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.