OD 20.30 SATI

VEČERAS NA BHT 1: TKO SU KANDIDATI ZA 22. VEČERNJAKOV PEČAT, IZBOR OSOBA GODINE U BIH

VEČERAS NA BHT 1: TKO SU KANDIDATI ZA 22. VEČERNJAKOV PEČAT, IZBOR OSOBA GODINE U BIH
07.05.2023.
u 09:19
Pogledaj originalni članak

Bosna i Hercegovina večeras će saznati tko je ušao u prestižnu nominaciju za Večernjakov pečat, među 150 onih koji su obilježili godinu iza nas.

U novom studiju, posebno urađenom za potrebe Pečata, poznati voditelj, doajen bh. novinarstva Dževdet Tuzlić dovest će u prvu emisiju "Ususret Večernjakovom pečatu" najvažnije aktere događaja godine u BiH. O Večernjakovu pečatu govorit će generalni direktor manifestacije Jozo Pavković, te generalni direktor partnera projekta BHRT-a Belmin Karamehmedović, predsjednica Ocjenjivačkog suda Valentina Rupčić i izvršni direktor Željko Andrijanić. U sklopu emisije predstavljat će se 150 najboljih.

Dževdet Tuzlić
Doajen bh. novinarstva Dževdet Tuzlić prošle godine je emisiju vodio iz francuskog Cannesa, a ove godine, urednik i voditelj emisije "Ususret Večernjakovom pečatu", bit će u posebno uređenom studiju BHRT-a. U njegovim rukama trenutno se nalazi 150 kandidata koji su u utrci za prestižnu nagradu "Osoba godine u BiH", o kojima će biti riječi od 20:30 sati.

Emisija na BHT 1 počinje u 20.30 sati, a moći ćete ju pratiti i putem platforme YouTube, na ovom linku.

Nakon prikazivanja u posebnoj emisiji BHRT-a, u ponedjeljak, 8. svibnja, Večernji list BiH u tiskanom će izdanju objaviti svih 150 nominiranih kandidata. Vrijeme je da krene utrka kojom se stavlja točka na "i" na jednu etapu povijesti...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.