SVJEDOČANSTVO

VIDEO Roko Palić: Bog me podigao iz najvećeg blata, otišao sam u Međugorje i od tada se sve promijenilo

01.10.2024.
u 15:49
Roko je bio član MZ „Srce Isusovo“ a sada je Kristov vojnik, član i suutemeljitelj MZ Sveti Šarbel u Križevcima koja je uspjela dobiti na trajno štovanje relikvije ovog velikog sveca iz Libanona.
Pogledaj originalni članak

Do 2014. godine, Roko Palić bio je tako vlasnik brojnih kafića u Novalji i Zagrebu, svi su ga poznavali, no to ga nije ispunjavalo. Novac, droga, alkohol, blud… samo su ga vukli sve dublje u ponor očaja, prenosi međugorje.info. „Pun mi je život bio grijeha, opačina‟, kaže Roko. Stoga je jednoga dana odlučio otići na vrh zgrade i baciti se s nje. Shvativši da to nije pravi put, vraća se u svoj stan i odlučuje boriti se da se vrati Kristu. Uzeo je u ruke raspelo i rekao: „Možeš mi uzeti sve, ali moja duša ide k Bogu.‟ Nekoliko dana nakon toga, prijatelji ga vode u Šurkovac, na duhovnu obnovu fra Ive Pavića, gdje se sve u njegovu životu počinje mijenjati nabolje i on počinje osjećati da napokon ide u pravom smjeru. Otišao je na hodočašće i u Međugorje i kaže: „Otada ništa u mom životu nije isto‟.

Roko je bio član MZ „Srce Isusovo“ a sada je Kristov vojnik, član i suutemeljitelj MZ Sveti Šarbel u Križevcima koja je uspjela dobiti na trajno štovanje relikvije ovog velikog sveca iz Libanona. Što je sve govorio o svom životu, prošlosti, te spoznaji Boga govorio je u emisiji na Hrvatskom katoličkom radiju. Emisiju možete pogledati ispod:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.